2345彩票代理歡迎您的到來!

2345彩票代理(蘇州福盛泰物流設備有限公司東北辦事處)
您現在的位置:首頁>>提升門動态 >> 「撫順提升門」廠房滑升門電機不能運轉的原因-提升門維修

    「撫順提升門」廠房滑升門電機不能運轉的原因-提升門維修

    作者:撫順廠房保溫滑升門   發布時間: 2019/8/24 8:48:40


  • 「撫順提升門」廠房滑升門電機不能運轉的原因-提升門維修



    Reasons for Failure of Sliding Door Motor in Fushun Lifting Door Workshop - Maintenance of Lifting Door


     




    一、故障描述:提升門電機不能運轉


    1. Fault Description: Hoist Door Machine Can't Run


    可能原因:


    Possible reasons:


    1、電源沒有接通,


    1. The power supply is not connected.


    解決辦法:重新接通電源;


    Solution: reconnect the power supply;

     

    撫順廠房垂直提升門安裝




    2、電源指示燈有顯示,但是電機不工作,


    2. The power indicator is displayed, but the motor does not work.


    解決辦法:立即停止操作,檢查電源是否缺相;


    Solution: Stop operation immediately and check whether the power supply is out of phase.


    3、門遇到障礙物,


    3. The door encounters obstacles.


    解決辦法:移走障礙物,門附近不要放物品;


    Solution: remove obstacles, do not put objects near the door;

     

    廠房電動提升門電機




    4、急停開關沒有複位,


    4. No reset of emergency stop switch.


    解決辦法:使控制箱上的急停開關複位;


    Solution: reset the emergency stop switch on the control box;


    5、通道小門保護開關失效,


    5. Failure of channel door protection switch.


    解決辦法:将通道小門的保護開關短接,更換新的保護開關。


    Solution: Short connection of the protective switch of the channel door and replacement of the new protective switch.


    「撫順工業提升門」故障排除


    Troubleshooting of Fushun Industrial Lifting Door


    二、故障描述:提升門拉過手動拉鍊後,按動控制箱或者控制按鈕,主機不能運轉,控制箱按鈕指示燈閃爍


    2. Fault Description: After the lifting door pulls through the manual zipper, press the control box or the control button, the main engine can not run, and the button indicator light of the control box flashes.


    可能原因:手動-電動轉換保護裝置在起作用,


    Possible reasons: Manual-electric conversion protection device is in effect.


    解決辦法:兩根拉鍊條同時拉動一下,使保護裝置完全松動,控制箱停止按鈕指示燈閃爍。


    Solution: Two zippers are pulled at the same time, so that the protective device is completely loosened and the control box stop button indicator flashes.

     

    本溪翻闆提升門安裝




    三、故障描述:提升門機器突然停轉


    3. Fault Description: Sudden Stop of Hoist Door Machine


    可能原因:電機運行過于頻繁,電機過熱,熱保護器跳開,


    Possible reasons: the motor runs too frequently, the motor is overheated, the thermal protector jumps off.


    解決辦法:等待電機冷卻一段時間後使用。


    Solution: Wait for the motor to cool down for a period of time before use.


    四、故障描述:提升門門闆不能完全關閉或開啟


    4. Fault Description: Lifting door panel can not be completely closed or opened


    可能原因:限位調節不合理或者松動,


    Possible reasons: unreasonable or loose limit adjustment,


    解決辦法:重新調節限位或者更換。


    Solution: Restriction or replacement.


    五、故障描述:「撫順廠房提升門」遙控無法工作


    5. Fault Description: The remote control of the lifting door of Fushun factory building can not work.


    可能原因:遙控指示燈不亮,發射器與接收器不匹配,


    Possible reasons: the remote control indicator is not on, the transmitter and receiver do not match.


    解決辦法:更換電池,重新進行遙控密碼的設置。


    Solution: Replace the battery and reset the remote control password.


    龍盛門業上門維修廠房提升門,沈陽,大連,鞍山,撫順,本溪,丹東,錦州,營口,遼陽,朝陽,鐵嶺,盤錦,葫蘆島,阜新有辦事處,訂購本公司電動提升門,免費量尺,提供安裝及一年的售後服務。


    Longsheng Door Industry Door-to-Door Maintenance Workshop Lifting Door, Shenyang, Dalian, Anshan, Fushun, Benxi, Dandong, Jinzhou, Yingkou, Liaoyang, Chaoyang, Tieling, Panjin, Huludao, Fuxin have offices, order the company's electric lifting door, free gauge, provide installation and one-year after-sales service.


    我們承諾,采用先鋒,山水,巨光等知名品牌電機,因質量問題燒壞,終身免費包換。


    We promise to adopt the famous brand motors such as Pioneer, Landscape, Juguang and so on. They will be replaced free of charge for life because of the burnout of quality problems.
     

     

2345彩票代理
(蘇州福盛泰物流設備有限公司
東北辦事處)
電話:024-31081023
聯系人:于經理
網址:www.ilid.com.cn
版權所有:2345彩票代理
(蘇州福盛泰物流設備有限公司東北辦事處)
  
電話:024-31081023
聯系人:于經理
百度地圖 - 網站地圖 -